Странице

уторак, 15. септембар 2015.

Parfume Collection Part I

Cao drage moje,danas cu vam pokazati prvi deo svoje kolekcije parfema.Ovo su parfemi koji se mogu naći u liliju,gde sam ih ja kupila,ili preko interneta.Uskoro će izaći i drugi deo i u njemu će biti parfemi iz Avona i Oriflame-a.Uživajte.


Hi guys,welcome to my parfume collection part I.Enjoy :)

Victoria's Secret Mango Temptation Body MistNisam baš dobra sa mirisma pa ću vam napisati sastojke koje sam našla na internetu.
HIBISKUS,KAMILICA.ALOE VERA,MANGO.
Mirise prelepo!! Kupila sam ga preko FB stranice Komsinica Sikret i koštao je oko 1200 din.
Naravno kao i kod ostalih mistova,dugotrajnost na koži nije baš velika ali je pakovanje plastično tako da ga možete ubaciti u torbu i nositi ga svuda sa sobom bez brige da će se slomiti.


I'm not really good vith the scent so ill just write you ingredients.
Hibiscus,Chamomile,Aloe Vera,Mango.
It's wonderfull.I bought it online.It doesn't last a long time since the pack is made from plastic you can trough it in bag and not worry about breaking it.


Mystery & Excellence Linn Young


Ovaj sam kupila preko NON STOP Shopa.Greška!! Pogledaj ovde zašto.Kopija Lolite.Meni se lično ne svidja tako da ne bih previše pisala o njemu.Glavna mirisna nota je sladić.

It's copy of  Lolita Lempicka.I don't like it so i don't want to write bad about it.Main Note is Licorice.


Pink Sugar SensualSAVRŠENSTVO! Ali bukvalno :D Miriše veoma slatko ali ne previše a na momente osećam čak i mentu iako je ne vidim u sastavu.Jednostavno ga obozavam.O tome kako i gde sam ga poručila možete pročitati ovde.

Perfectness!!! It is so sweet and at the time i even feel some kind of mentha even tho it doesn't have it in.But only i can actually say you for this one is that I'm in love wit it.

B.U. My Secret

Prelepo miriše.Jedina mana je što ne traje dugo na koži.

It smells so amazing.The only bad thins is that it doesn't last long on the skin.

Ungaro Apparition Pink perfume

Kupila  sam ga u liliju,bio je na akciji i 30 ml je koštalo oko 1000 din.Pravi letnji prelepi miris.Dugo ostaje na koži.

This one is really for summer.It has good lasting power.

Girlfriend by Justin Bieber

I naravno kao svako ludo dete morala sam imati sve što na sebi ima natpis Justin Bieber pa sam tako dobila i ovaj parfem :D Miriše prelepo.Malo me čak i potseća na Pink Sugar Sensual.Međutim ne traje dugo na koži.

And ofcourse like every crazy teen girl i had to have every JB thing so i got this parfume.It smells so good.Kinda reminds me of Pink sugar Sensual but it doesn't have good lasting power.

Updo Chick Linn Young

Već sam vam pisala o ovom parfemu tako da vas neću daviti o njemu i ovde samo cu reći da je savršen.Ovde možete poročitati više o njemu.

I was already writing about it so i don't want you to get bored i wil just say that this is PERFECTION.Here you can read all about it.(WHAT UP Emeli Sande reference)

Glam

Iskreno,nisam nikad čula za ovaj parfem.Dobila sam ga na poklon tako da bukvalno ne znam ništa o njemu a nisam mogla ni na guglu ništa da nadjem.Mislim da sam ga videla u liliju samo i da je 30 ml bilo oko 300 dinara.Ima lep cvetni miris međutim ne traje uopste,maksimum sat vremena na koži.

Honestly,I've never heard about this one.I got it as a gift but i couldn't find anything on google about is.It has beautiful floral scent but it doesn't last at all on skin(Max 1 hour).


To bi bilo to za ovaj prvi deo,očekujte drugi deo moje kolekcije uskoro.Vidimo se :**
That would be it for this first part.Second part will be up soon.See ya :**

Нема коментара:

Постави коментар